úterý 20. července 2010

5.7. Štětice - drezura, parkur



(pro vstup do fotogalerie klikněte na nadpis)
Od rána to vypadalo, že počasí nám moc přát nebude. Potrápil nás asi půlhodinový slejvák, který zdržel celé závody. Později se udělalo až skoro horko. Drezury byly opravdu dlouhé, protože se jely asi tři ´úlohy a vesměs to byly děti, čekání bylo dlouhé. Konečně přišel čas na Z1. Týna to pojala po svém. Všechnu provedu, ale pekelně rychle aby se nedalo nic hodnotit. Kikin se vyloženě předvedl jako drezurní kůň. Šárka jela drezuru ještě na jednom koníkovi, Krakenovi, se kterým se seznámila chvilku před začátkem závodů :) Nicméně se jim to povedlo.
tady je umístění: Kraken - 6. místo (bohužel nedekorované), Kikin - 10. místo, Týna - 13. místo

Parkur 40 cm
Všem se povedl. Jela ho i Šárka na Krakenovi. Týna opět nezklamala a pohrála si s rychlostí čímž vysloužila přezdívku "Malá Ferrari".
Týna skončila na 4. místě
Kikin šel čistě bez umístění. Nutno podotknout, že tento parkur byl na čas, takže jezdci na předních místech chvílema jezdili jako čuňata. A tímto se jich nechci dotknout.

Parkur 60 cm
Kikin ho šel lépe než předchozí. Vše si ohlídal sám, zkrátil, prodloužil.. radost se na něj dívat. Bohužel opět bez dekorovaného umístění.
Týna do toho šlápla naplno a záhadným způsobem ( jako každý rok) opustila dvojskok. Nicméně parkur dál dokončila bez diskvalifikace :)

Líba s Kikinem dostali putovní pohár Bohema pro nejhezčí a nejsehranější dvojici.

Druhý den ráno jsme vyrazili s Alicí (naší veterinářkou) a Milanem na vyjížďku k Žižkovi. Oni pak naložili koníky a jeli domů. A my dál pokračovali domů po svých kopytech...



Žádné komentáře:

Okomentovat