úterý 20. července 2010

12.6. Planá u ČB - parkur


(kliknětě na název pro vstup do fotogalerie)

Brzy ráno jsme překvapivě rychle naložili koně do přívěsu, zajistili dveře a vyrazili směr Planá. Registrace, přivítání a obhlédnutí situace předcházely poněkud rozpačitému vykládání. Z Týny doslova tekl pot, nicméně Kikin to zvládal dobře. Zpocený byl pouze z horka. Týna z nervů. Naštěstí svítilo sluníčko, tak rychle uschla a mezitím stihla spást všechnu trávu kolem.

Pomalu se začal blížit start 50- kového parkuru a začaly jsme sedlat a opracovávat.Parkur oba koníci zvládli výborně, jelo se čistě a na časový limit.
Šárka s Týnou se u místily na 4. místě

6O - kový parkur šli oba taktéž čistě. Týna s menším vystoupením před poslední překážkou, když se rozhodla vzít to z kolbiště zkratkou. Nicméně vše dobře dopadlo a my mohly být obě spokojené. Líba s Kikoušem byla na 6. místě.


1 komentář:

  1. Máte pěkné fotky. :) Já bych na to teda nevlezl. Mám zvířata rád, ale nejsem příznivce rčení, že "nejlepší pohled na svět je z koňského hřbetu". To já si spíš zalezu do garáže, kde mám šroubový kompresor a něco si tam šolíchám. Ale dcera právě jezdí rekreačně, tak vím, jaké to musí být nadšení a hlavně, co to je za dřinu. :)

    OdpovědětVymazat